Welkom bij Busch Automotive

 

Busch Automotive is een jong en dynamisch autobedrijf, dat gespecialiseerd is in nieuwe auto's en occasions van dealerkwaliteit. Sinds 1 september 2013 was Busch Automotive gevestigd in Bodegraven. Inmiddels zijn we door flink te groeien verhuisd naar Alphen aan den Rijn. Door bijna 15 jaar directie en managementervaring in diversen dealerorganisaties staat Busch Automotive voor een uitstekende reputatie. De opgedane kennis en ervaring, een strak inkoopbeleid en oog voor detail maken het mogelijk om nieuwe auto's en dealeroccasions te leveren tegen scherpe prijzen. Wij kopen en verkopen gebruikte auto’s in verschillende prijsklassen. Volop keus en met een snel wisselende voorraad. Dus kijk snel naar ons aanbod, er staat vast iets voor u bij. Voor meer informatie over auto’s of een vrijblijvende zoekactie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Service

Ook voor onderhoud en APK keuringen kunt u terecht in onze moderne werkplaats in Alphen aan den Rijn. Wilt u een afspraak maken, bel 0172-611377 of mail naar werkplaats@busch-automotive.nl 

 
Uw auto verkopen? 

U kunt via Busch Automotive ook uw auto verkopen. Busch Automotive beschikt over een Virtuele Autoshowroom. Na inschrijving in het bemiddelingsbestand neemt u de auto gewoon weer mee naar huis. Via een virtuele presentatie op ware grootte kan een geïnteresseerde klant uw auto bezichtigen. U krijgt dus geen mensen bij u aan de deur ! Busch Automotive draagt zorg voor de inruilauto en garantie voor de kopende partij, terwijl u het afgesproken bedrag en de vrijwaring ontvangt.

Bemiddeling en begeleiding aankoop auto.

U kunt ook via Busch Automotive een auto kopen. Busch Automotive draagt zorg voor de in-te-ruilen auto, de garantie en eventueel de financiering. Tevens controleert Busch Automotive de staat en de historie van de automobiel. 
 
Inkoop auto. 

Busch Automotive kan tevens uw auto inkopen. U krijgt dan een reëel bod, direct geld en een vrijwaring. 
 
 
Graag tot ziens bij Busch Automotive.